Ételfotózás régóta kedvenc témakörünk ragyogóan tálalt, művészien kivitelezett ételfotó azonnal arra ösztökél, hogy együnk belőle. Ételfotó készítés összetett időigényes feladat a Megrendelőtől és a fotóstól komoly csapatmunkát igényel.

Mindig a Megrendelő telephelyén készítjük az ételfotókat. Kivéve ha az étel frissesége nem feltétlenül szükséges pl. pékárú esetén. Ételfotózáshoz a legjobb időpont amikor alacsony a forgalom és mindenki a feladatra tud koncentrálni, hogy az eredmény valóban művészien kivitelezett, brilliáns, ragyogó ételfotó legyen.

Ételfotó készítéshez a legjobb minőségű felszerelés szükséges, komoly grafikai tudás is fontos lehet, hogy az elkészült ételfotó a lehető legjobban vevő csalógató legyen. Komoly grafikai tudással, 10-20 éves gyakorlattal a reklámgrafika terén, fotosként a legismertebb tárgyfotó oldalakon is jelen vagyunk pl. shutterstock.com, istockphoto.com

Ételfotózáshoz rendelkezésre állunk hétvégén is felár nélkül, nyugodt körülmények között tudjuk elkészíteni vállalkozásának művészi kivitelű étel, étlap és étterem fotókat.